Lyt til dine DRØMME

MajaRohde-DuEr-Mette0607-hres-10

Tror du på, at du kan få det liv, du virkelig ønsker dig?

Men har du brug for hjælp til at finde ud af hvordan?

Vi har alle den tro, at der er en masse, vi ikke kan og ikke må; det er vi nemlig vokset op med fra barnsben.

Vi er af født ind i en kultur, hvor vi ikke må være for meget eller fylde for meget. Vi må helst ikke ses eller høres, og vi må for alt i verden ikke skille os ud fra mængden – der er jo en jantelov, vi alle skal følge!

NOT!

Vi er heldigvis nogen – og én af dem er MIG – der aldrig rigtig har kendt til janteloven. Forstået på den måde, at jeg selvfølgelig har hørt om den, men at jeg aldrig som sådan har fulgt den.

Jeg har prøvet en del gennem mit liv, og jeg har været så meget i konflikt med mit indre, når jeg har foretaget mig skal-ting. Da jeg i stedet begyndte at følge mit hjerte og sådan rigtig lytte til det, skete der noget, der føltes som magi.

Jeg ved endnu ikke, hvad der ændrede det; hvad der helt præcist fik mine øjne op. I bund og grund gør det nok ikke den store forskel. Jeg er på vej ind i noget, der kan skabe noget endnu bedre for mig end det, jeg står i nu – HURRA!

Jeg har haft nogle forhindringer på min vej, og det har jeg også stadig. Det tager sin tid at ændre på det, der var, og det, der er sket. Det er svært at tumle med, men jeg gør det gerne, og jeg tager kampene op og tager et nyt skridt hver dag – et skridt ad gangen tættere på mine mål her i livet.

Det, jeg prøver at sige, er, at du kan opnå lige det, DU vil, hvis du har fokus på det, du virkelig drømmer om. 

Det handler også om at se indad og være vedholdende og virkelig tro på, at du kan – også selvom det ikke altid går din vej.

Kan jeg, så kan du også!

Du skal ændre dine tanker, dit MINDSET. Først og fremmest skal du droppe tankerne om, at du ikke er god nok, eller at dine drømme er umulige.

Kig på, hvad årsagen er til, at du ikke føler dig god nok, eller at du tænker, at dine drømme ikke kan opnås? Hvilke skygger står i vejen?

Der kan være mange ting i din underbevidsthed, gamle skeletter, der skal lukkes op for, så du kan få det op til overfladen og få bearbejdet de gamle følelser eller vaner.

Jeg bliver dog nød til at advare dig om, at det ikke bliver uden tårer, for det er hårdt at tage låget af og slippe det ud, du længe har gået og gemt på.

Begynd allerede i dag at kigge indad, for det er kun inde i dig, at du kan finde lykken.

STOP med at tænke ”sådan gør alle andre”. STOP med at forholde dig til janteloven.  Kig på dine drømme og gå din egen vej. 

Grib livet og lev i nu'et.

Det var det fra mig for denne gang❤

Må du tage dig en dejlig dag og tage det første skridt ind i den tilværelse, du drømmer om, for det er kun dig, der kan❤

Kærlighed & Taknemlighed

Mette Moff

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar