Wauuuu det var for VILDT

01a98e84db992031a809bb621063acb5561c4e6e33

YES I DID IT !

MIT FØRSTE FOREDRAG om at finde sin power og stå stærkere i MODSTAND.

Wauuuuu at stå der foran en hel del mennesker og fortælle om min rejse fra 20016 og til dags dato var noget af det vildeste , det var som om jeg ikke havde lavet andet end det hele mit LIV , også er det bare der jeg SIGER YES I DID IT.

Det var den vildeste oplevelse og jeg gør det igen,den fedeste følelse susede rundt i hele kroppen på mig!! JEG VAR DER HVOR JEG SKULLE VÆRE! jeg er ALTSÅ født til at komme ud blandt mennesker og give mine budskaber til hvordan man stiller sig ovenpå,det er jo ikke sådan at jeg har haft et kedeligt LIV , jeg har massere på hjertet og jeg ELSKEDE at stå der i lyset, jeg var i mit rette element ! HOLD nu op det var en oplevelse for livet ,og jeg ved min beslutning med at skulle uddanne mig til speaker er det rette valg og det bliver endnu mere vildt, HOLD OP JEG GLÆDER MIG ! 

DET HER ER KUN BEGYNDELSEN!

Har du på noget tidspunkt sprunget ud i noget VILDT og hvor du bare kunne mærke at du var det rette sted i LIVET ..?Jeg synes man skylder sig selv det bedste!! vil du prøve noget som dit hjerte synger efter så skal du ALTSÅ gøre det!! DU fortjener SUCCES ligesom alle andre gør TAG din POWER !

Husker du at TÆNKE på dig selv og gøre det dit hjerte synger for .... Du skal ikke være bange for at være dig!

Det sidste jeg vil sige til dig er : FIND DIN INDRE POWER KVINDE FREM ! 

Vil du have hjælp til at finde hende frem ,så giver jeg 15 min GRATIS sparring over tlf så du kan se om vi er et match.

Skønne dig TAG en dejlig dag 

Kærlighed & Taknemlighed 

Mette Marie Moff Andersen

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar