Hun kan sku godt og derfor gjorde hun det

MajaRohde-DuEr-Mette0607-hres-6

Hun kan sku godt og derfor gjorde hun det

Hejsa
Det er længe siden jeg har været forbi for at skrive om det der rør sig hos mig og det er ikke små ting der sker her.
Jeg har måttet redde mig selv det seneste år for det er sådan at jeg har fået en masse for hånden så jeg har i en lang periode hjulpet mig selv med at skabe en ekstra karriere som jeg har været i før jeg begyndte min rejse som coach og terapeut det har været det fedeste år EVER ,men hvor har jeg savnet at hjælpe andre men man siger jo at hvis man ikke kan være noget for sig selv så kan man heller ikke være noget for andre og det er så sandt som det skrives her.

Jeg har ventet på den dag jeg skulle trykke på knappen til mit lille univers igen for hold nu op der har været følelser inden over som skyld og skam for ikke at kunne være der for andre det er jo helt vildt, men i den proces som jeg har været i har jeg måttet ændre mine tanker til at man ville råbe på hjælp hvis jeg var savnet, så den gik jeg med i den tid og tro mig det skete dem på mit forløb vend sårbarhed til power de kom når de havde et behov for mig også har jeg været der 100% når tiden var til det så har jeg været der trods andre ting var på menuen.

Der har været fart over feltet fordi jeg har startet min webshop op igen med salg af tøj sko og smykker og det har fyldt meget jeg er jo herpå jorden fordi jeg er sendt herned for at gøre en forskel for andre men også for at leve mit potentiale fulgt ud det er jo også det jeg hjælper andre med til daglig, jeg fandt ud af at jeg virkelig savnede det at sælge tøj det er min store passion at hjælpe folk med at se brand godt ud men det er også min passion at se andre skabe den succes de går og drømmer om så jeg er blot en inspiration til at folk tør gå ud og gøre noget vildt selv, jeg er fan af folk der bare er sådan lidt OKAY så gør jeg det her men jeg er ved at skide grønne grise fordi jeg skal ud af min komfortzone og gøre noget andet men ALTSÅ det kræves der altså nogle gange.

Livet handler om at man skaber en hverdag der fungere for en og at man trækker sig længere væk fra det man syntes mindre godt for en ,jeg skaber flere drømme ved siden af det at være coach og terapeut fordi jeg vil gerne udvikle mig mere og udleve flere drømme , ved siden af det at drive webshop med salg af tøj sko smykker og bolig interiør så arbejder jeg også på et bosted med svagt handicappede børn og gud hvor jeg elsker det men det er kun frem til 30.9.22 så vil jeg trække mig og gå all in på mine egne projekter for det er jo meningen at jeg skal leve 100 % af det jeg selv har skabt.

Det håber jeg giver mening for dig som læser med det er nemlig så vigtigt at har du sagt A så er det videre til B også aldrig kigge tilbage på det liv hvor du bare var ansat, det er jo så livsbekræftende at stå op om morgenen og kigge sig selv i spejlet og se smilet sprede sig i dit ansigt fordi du nu står optil dit drømme liv.

Husk på at uanset hvad andre siger så tag din power for ingen fortjener ikke at udleve deres fulde potentiale og slet ikke hvis de tør.

Har dette blog indlæg givet dig noget at tygge på så smid en kommentar jeg vil glæde mig til at læse den.

De bedste hilsner
Mette Moff

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar