Coaching forløb

Vær ikke bange for at være den du er

 

 

 

 

 

Som Coach er det min opgave at vise dig vejen til et mere frit og roligt liv i balance  hvor du får mulighed for at udleve det liv du LÆNGTES efter ,om det er som selvstændig el som ansat så er det HOS mig vigtigt vi får fundet indtil kernen i dit LIV !

Hvad der det DU inderst ind DRØMMER om ...? 

Hvad er det du gerne vil tættere på end længere VÆK fra , jeg giver dig de værktøjer jeg selv har brugt til  at gøre det muligt at RYKKE fremad og ikke længere væk fra det du længtes efter, hele vejen i dit Coaching forløb el i dine 1:1 sessions med mig, du er IKKE ALENE om dette  , jeg hepper på dig og løfter dig hele vejen.

Hvordan kan jeg sige det ...?

Det kan jeg sige fordi jeg ØNSKER det bedste for dig, jeg har selv gået vejen og jeg VIL aldrig væk herfra du fortjener ligesom mig at se LYSET og glæderne, fordi jeg ved at lyset er der for dig også , du skal bare TURDE tage dit lys hjem i dig selv og bare være dig som den du er.

Hvis dette KUNNE have din interesse så kan jeg give dig et kærligt skub til at komme videre i dit liv og sidder du fast så kan jeg vejlede dig til at tage dine drømme mere alvorligt ,skal vi to følges ad på en lang rejse, så er der et krav DU skal være klar til at tage en del skridt udover det sædvanlige og turde stå ved hvem du er :-)

Jeg har både 1:1 samtaler & 3 måneders forløb se det hele ved at trykke på linket FÅ COACHING NU

Få coaching nu

Kærlighed & Taknemlighed 

Mette Marie Moff Andersen