”Find din power og stå stærkere i dig selv!”

 Det er kort sagt det, et MetteMoff foredrag handler om.

At stå stærkere i sig selv er et foredrag, hvor jeg inviterer dig med på min udviklingsrejse. Det gør jeg af to grunde; dels fordi jeg har noget at fortælle, dels for at inspirere dig til at opdage din udviklingsrejse.

Foredragene handler om os. Om mennesket. Hvordan vi tænker, føler og handler.  

Jeg vil bryde tabubelagte emner, såsom psykisk sygdom, angst og økonomi, og mit ønske er, at mine tanker slår rod i dig. At du bliver rørt, refleksiv og at du får lyst til at arbejde med dig selv.

Ved et foredrag vil du få en fornemmelse af, hvad det vil sige at gå mod en hverdag med ro og balance i både krop og sind. Udover mig, vil jeg byde en række interessante mennesker velkommen på scenen.

At deltage i et foredrag koster kr. 250,-, men kom med allerede nu og få en EarlyBird rabat.

Foredraget løber af stablen i Stenløse, og der vil være lidt lækkert til ganen. Som deltager vil du også blive inviteret ind i en online verden, hvor vi kan sparre. Det er en lukket gruppe på Facebook, hvor der selvfølgelig er tavshedspligt og et trygt miljø.

Næste foredrag afholdes senere i ’23 og vil handle om at leve med angst. Dato kommer snart, og kommende foredragsdatoer bliver opdateret løbende.

Med kærlighed og taknemmelighed,

Mette Marie Moff Andersen