Find din POWER

By Scharling & Moff

Find din POWER og stå stærkere i modstand!

Det er det vores første foredrag er blevet døbt dette løber af stablen et par gange om året og det første er kun delt på de sociale medier i samarbejde med min partner Charlotte Scharling som jeg skaber dette foredrag med, det bliver noget af en rejse for mig nu det er første gang jeg skal snakke LIVE foran en masse skønne & livsglade mennesker, det bliver altså noget af en rejse jeg kommer på , jeg lover ikke at jeg vil holde mine tåre tilbage for jeg er en meget sensitiv pige :-) 

Find dit POWER er et foredrag, som skal tage dig med på en rejse ind i dig selv. Fordraget handler om os som mennesker og hvordan vi tænker, føler og ikke mindst handler. Det kommer uden tvivl til at sætte en del tanker i gang hos dig, og måske får du efterfølgende lyst til at deltage på vores online forløb, som vil gå endnu dybere.

Du vil få en bid af, at tage vejen mod en nemmere hverdag med ro og balance i din krop. Det bedste ved det hele er, at du ALDRIG er alene, for der er ligeledes en Facebook gruppe tilknyttet foredraget. I Facebook gruppen sparrer vi med dig angående vores online forløb hvis du ønsker at deltage på dette.

Foredraget starter den 1. august 2020 fra kl. 14-17 og foregår i Osted/lejres forsamlingshus. Der vil lækkerier til ganen; bobler/kaffe/te.

Næste foredrag afholdes i september

DATO kommer snart!

 

Det koster 150 DKK at deltage i foredraget, og vi lover, vi vil give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Kom med nu på Early Bird rabat. Vær en af de første og spar xx %: Finde ind til din indre POWER 

 

Kom med nu og forandrer din hverdag

 

Lyder det som et foredrag, der kunne være noget for dig, så tag dine nærmeste med under armen. Husk én ting - vi har selv gået vejen og DU bestemmer, om du har lyst til at gå samme vej.

Kærlighed & Taknemlighed 

Mette Marie Moff Andersen