Hvem er jeg?

MajaRohde-DuEr-Mette0607-hres-6-edited

Kære Skønne Dig 

 

Jeg hedder Mette Marie Moff Andersen, og jeg vil gerne starte med at byde dig velkommen til MIT lille magiske univers.

Her er en kort fortælling om, hvem der står bag dette magiske univers.

Til daglig er jeg social & sundhedshjælper 16 timer om ugen sådan ca. Resten af tiden uddanner jeg mig indenfor det psykologiske felt. Jeg er 44 år, og bor sammen med min mand igennem 27 år. Vi har vores to børn, Cecilie på 20 år og Silas på 15 år, samt to dejlige 4 benede hunde, Balou & Iza, på henholdsvis 5-7 år.

Jeg har en stor bagage på ryggen, og indenfor de sidste 4 år har jeg arbejdet meget intenst med mig selv. Jeg mistede tilbage i 2016 min højt elskede Morfar & Far og det tog meget hårdt på mig , men når det så er sagt så har det virkelig givet mig meget at miste, ikke at jeg er glad for jeg ikke har disse to i mit liv mere , men jeg kan trøste dig derud med DU kommer videre med dit liv , jeg savner dem hver dag men jeg husker dem med smil og latter for man skal lære at give slip på det der sætter en i modstand.

Jeg blev i november 2021 uddannet Coach & Terapeut og har en hel del andre uddannelser og kurser bag mig indenfor det psykologiske felt og det har givet mig et godt spark bagi. Jeg har ændret mit syn på mange områder, og har fået ryddet gevaldigt op i mig selv med kæmpe effekt og gevinst.

Denne hjemmesider indeholder meget om det jeg har lært igennem min udvikling både på godt og ondt. Jeg har fået en hel del indsigter på vejen, og jeg skyldte mig selv at vågne OP. Jeg er så taknemlig for den gave, jeg har givet mig selv

Blev du nysgerrig på mere om mig og mit univers, så følg med herpå siden & på bloggen , hvor der vil komme en del op indenfor selvudvikling, meditation, coaching og andre spændende ting

Rigtig hjertelig velkommen til 

Kærlighed & Taknemlighed 

Mette Marie Moff Andersen

Mette Marie Moff Andersen
116713023_4167828529957427_6701671914916568585_n

“Jeg har haft nogle sessioner hos Mette. Hun er rigtig god til hjælpe mig på en positiv og kærlig måde, istedet for at dunke mig i hovedet, samt at få mig til at se nye vinkler på mine udfordringer. Jeg kan på det varmeste anbefale Mette ”

Følg mig på Instagram