Oppe-guidening

- Sammen styrker vi dit mentale mindset

 

Få 1 : 1 sparring

Oppe-guide. Hvad er det?

 Det spørgsmål jeg får allerflest gange er: ”Oppe-guide?! Hvad er det?”

”At være oppe-guide betyder, at jeg hjælper andre med at arbejde sig op. Jeg lærer mine elever at flytte modstand,” svarer jeg altid. For det er sandheden.

Jeg arbejder med dine evner, så du kan stille dig selv oppe. Ligegyldigt hvor hårdt det må være. Og det kan være smerteligt at gå ned ad stien ”at prioritere sig selv”. Jeg ved det. Jeg har nemlig selv gået vejen. Som oppe-guide beskæftiger jeg mig med værktøjer, der bruges til at udvikle dit indre.

Når jeg vejleder dig i at gå op i energi, så arbejder jeg altså sammen med dig. Det er de kognitive processer, vi sammen rykker ved. Dine tanker om dig selv. Kort sagt, så udvikler jeg dine værktøjer, så dit mindset styrkes. Du kommer ikke kun til at mærke. Hvad din krop har brug for – du tænker det, din krop vil skabe mere af.

Udtrykket: ”Det tager jeg mig af i morgen!” findes ikke her. Det har jeg slettet fra mit ordforråd, da det tynger, holder udvikling nede. Vi vil det modsatte! Og derfor vil vi sammen ændre dine tanker om dig selv, vi vil hive din bevidsthed op.

 

En Oppe-guide beskæftiger sig  med værktøjer der kan bruges til:

  • Større selvrespekt

  • Evnen til at hvile i sig selv

  • Indre fred

  • Færre konflikter
  • Mindre drama
  • Større selvværd
  • Højere selvtillid
  • Blive bedre til at sætte grænser
  • skabe indre ro/balance 

Som oppe-guide kan jeg altså lære dig, hvordan du skaber din verden igennem dine tanker. Jeg kan hjælpe dig med at finde ro og skabe konstruktive og respektfulde relationer. Jeg vil hjælpe dig med at forstå og elske dig selv, så du er i stand til at gennemskue de gamle handlemønstre, der er med til at forhindre dig i at være dig. Dem, som slører dit syn på dig selv og forhindrer dig i at elske den, du er.

Gennem et forløb hos mig vil du få en større selvforståelse og en erkendelse af, hvordan du behandler sig selv i forhold til tanker og handlinger. Du vil forstå, hvordan du bruger dine følelser som guides til at opnå højere livskvalitet. Du vil få kendskab til, hvordan du tilgår negative tanker, så de vendes til positive og konstruktive idéer. Du vil opnå et større selvværd, og du vil få skabt et sundt og kærligt forhold til din krop.

Ydermere vil jeg hjælpe dig med at slippe negative bindinger til andre, assistere dig med at erkende det, som er.

Lad mig guide dig op. Book en session eller et forløb, så skal jeg være din støtte på rejsen.

Med kærlighed og taknemmelighed, 

Mette Marie Moff Andersen