Beslutningen der ændrede alt

105662633_271184040660431_943963573341971790_n (1)

BESLUTNINGEN.

Den 19 Maj 2020 kl 17.25 ændrede mit liv sig for alvor , jeg kastede ikke håndklædet i ringen som folk godt kan sige man gør jeg havde længe villet noget andet og nu var der noget jeg virkelig brændte for at gøre noget der stod så klart for mig , jeg tog en beslutning der skulle ændre mit liv for altid, jeg tog den beslutning jeg ville sælge min gamle virksomhed MyDreams som jeg startede op D. 1.12.2007 som solgte tøj sko og smykker meget af det var eget design og køb fra udlandet.

Og nu skal i høre hvad der lige præcis skete siden beslutningen blev taget og jeg solgte det jeg havde interesseret mig for i en uendelighed det var bare blevet en kæmpe stor belastning for mig med , jeg sad fast jeg kunne ikke give den det den trængte til, den skulle have en der kunne give den det jeg havde givet afkald på, OK jeg skal nok komme til sagen nu, jeg har ventet så længe på at fortælle jer det , men sagen er den at jeg den aften sad sammen med familien og de ville se udsendelsen med tessa hende rapperen OK det er fint vi ser det men sad skiftevis på tlf og så lidt med fra sidelinjen og der så jeg så tessa gik hos en Coach ved navn Pernille , ja det var noget der lige tog min opmærksomhed fra min tlf nok 5-10 min, jeg tænkte hende Pernille der måtte jeg finde , hun kunne noget kunne jeg mærke ,hun havde også noget jeg søgte mit hjerte gav i galop , jeg strøg ind for at søge på Pernille i google, når jeg søger på google og vil finde noget så skal jeg nok finde det jeg søger , jeg fornemmede hun havde en uddannelse som jeg stod og manglede, kender i ikke det ?  jeg vidste bare ikke hvilke , men noget fortalte mig bare hun havde noget og hvad fandt jeg frem til efter kun 5 min på HENDES hjemmeside.

JAAA lige der stod det bare klokkeklart at det jeg søgte var lige der foran mine øjne , det gav det vildeste KICK og jeg fik med det sammen en hav af sommerfugle der fløj rundt inde i mig som aldrig før ,havde ALDRIG haft sådan en følelse før, ALDRIG mærket noget lignende , det var et tegn og da kl var ca 17.25 kontaktede jeg en jeg havde haft som model i mydreams , jeg lagde en af de der tale beskeder på messenger og der startede det hele.

Jeg skriver mere om det i mit næste blogindlæg så håber du vil følge med når jeg fortæller resten:-) 

Kærlighed og Taknemlighed 

MetteMoff

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar